Bloggtystnad..

Gått några dagar nu sen senast. Jag har varit på en liten personaltrip till Hemsedal. Det är en skidort som ligger några timmar bort från Hamar. En resa som borde ta två timmar, men i detta fall ska man förbi berget från helvetet, så resan tar typ 4 timmar istället. Väl där är det jättetrevligt. Påminner lite om Åre. Blev ingen skidåkning för mig, som vanligt när jag åker till fjällen. Uppskattar mycket annat med sådana resor dock. Miljön tex. Jättefint.
 
Väl inne på ämnet har sommarens resor blivit bokade. Likt förra året väljer vi Airbnb spåret och hyr bekväma hus som har det man behöver i solen. Typ pool och liknande. Först ut blir det till södra frankrike, som vi tar oss till via en snabbvisit i Milano. Sen blir det bara hem och tvätta kläder i stort sätt, för sedan bär det av till Sicilien. Det blir nog en händelsefull sommar även i år. Jag är överlycklig, låt flygresorna bokas på ba!
 
Jag vet att det varit lite deppigt här på bloggen ett tag, men det skall vända nu. Det händer grejer för Camila gällande framtida arbeten. Förhoppningsvis kan det bli lite lättare för henne att trivas med situationen här då.
 
 
 
Tror jag ska klippa mig nu. Synd bara att min frisör har börjat studera. Står lite förlamad inför känslan av att gå till en ”ny” frisör. Behöver nästa göra lite benchmarking först. Plus att språkbarriären för mig gör att det inte känns tryggt att klippa sig här. Ska googla på frisyrer oxh göra som när man va yngre. – Sådär vill jag se ut! Typ bild på Justin Timberlake i cornrows.
 
Det blir nog bra. Nu skall jag sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: