En riktig typ måndag..

Imorse gick vi upp tillsammans, Erik, jag och hundarna (om någon undrade) och vi vaknade upp till typ den gråaste segaste dagen någonsin. Allt kändes liksom trögt och segt och allmänt okärleksfullt…. jag som vill vakna upp till fågelkvitter, avokadomackor och självförtroende på topp!
Och ja, det finns folk som lever för att ”tänka positivt” och lyckas vända hela dagen.
Jag är liksom inte sån person, är jag grinig så ÄR jag grinig tills nästa humör får lust att ploppa upp. Det är OK… då känner jag att jag lever, och att jag är schizofren.
Efter jobbet, klappade jag min äckliga finne som besöker min underläpp, hällde upp ett glas vin och la mig i sängen. Så jävla sunkigt och så jävla underbart. Nu är det legit att sova utan att någon ska behöva ringa hundsoc. om misskötsel för jag har tagit ut hundarna på toabesök och lagt mig i sängen.
Vi hoppas på en bättre dag imorgon, så positiv kan jag vara. Jobbar lördag så ingen ledig helg heller … på söndag är Erik och jag lediga, då ska vi fira superbowl-sunday. Min första ever.
Med en chokladbit, ett glas vin och The Hills på paddan så kände jag mig jävligt nöjd.
ATM. Ser ni TV:n?
Inte jag heller 😏
Vanliga kvällsrutinen. Sist i säng får minst plats.
/Camila

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: