En veckas tystnad and a lifetime of changes..

Gud, vilken jævla dramatisk (och asbra!!!) headline. Man mærker hur mitt uppe jag ær i The Hills (Ær på sæsong 4 btw).
 
Moving on… Jag har sagt upp mig som butikschef på CMYK. Fick ett infall och kænde att ”Nej, det hær var inte før mig”, mitt livsmantra om att ”Livet ær før kort” sattes på repeat och jag ringde min chef och sa upp mig en dag utan att ha ett annat jobb i sikte och det hær med bloggen ger ju inte mat på bordet, inte ens till hundarna.
Tænkte hela tiden att ”Det løser sig” (min storasysters livsmantra) och det gjorde det. Jag børjar jobba på Synsam dagen efter att jag slutar på CMYK, med bættre betalt och, enligt mig, bættre arbetstider.
Livsfrågan kvarstår dock om vad jag i helvete ska gøra med mitt liv, men kænns inte lika krisigt nu. Førhoppningsvis lugnar det sig nu med psykutbrott och kommer igen till høsten efter sommarens bravader, lagom till høstdepressionen liksom. Det ær ett senare problem.
 
Jag har haft migræn sen i onsdags, gick upp och ut med Sigge imorse sen somnade jag om till klockan 13. Så jævla sunkigt.
Precis ætit en stor frukost, framfør The Hills, och nu ska jag gå ut med hundarna. Det ær sol, 15 minusgrader och SVINHALT ute. Vintertrenden att salta och sanda isgatorna har inte slagit igenom hær ænnu. Livsfarligt att gå ut och det ær ganska svårt att gå ut med två hundar, men vi gør ett førsøk. Vi lever ju som sagt bara en gång och hundarna måste ju kissa och bajsa ute.
 
 
 
 
Pocherade ægg, spenat och hemmagjord hollandaisesås. Hundarna, jenterna från The Hills och ljusterapin från fønstret.
 
Nu ska jag ta tag i mitt sunkjag med fettigt hår och våga mig ut i solljuset.
 
/Camila
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: