Ett arbetspass kvar innan ledigheten..

Min kropp är mör och hjärnan är två timmar från att åka ner i ett mörkt hål och fffffffyyyytttttt….. vanish ut i oändligheten!
Har haft alla möjliga symptom senaste dagarna, diabetes, feber, dödlig arm och ledsjukdom och typ nära rullstolskropp…
Min arma kropp är inte gjord för att jobba mer än 5 timmar om dagen OCH gå ut med hundarna OCH gå upp för våra 68 trappsteg till lägenheten.
 
 
 
 
Tog en sån gingershot inbillar mig att den hjälpte mig att överleva dagen …. känner doch hur det börkar krypa i benhinnorna igen nu. Ett sista arbetspass imorgon och sen ledig fram till onsdag. Deiligt!
 
 
Erka och jag har precis varit och handlat sista julklapparna. På julafton kommer pappa, min lillebror och lillasyster hit och firar jul! Ska bli SÅ mysigt att fira jul här 😍
 
 
Julefrukost som Erik ordnade mitt i veckan. Sånt här gör mig glad och varm i hjärtat. Något som hade fått mitt hjärta att explodera hade varit om det hade funnits barn(hund)stolar där Sigge och Boston kunnat sitta. Ett verkligt människobarn också men universum verkar inte känna samma där.
 
Nu ska jag ta mig ett värdigt (och redigt) glas vin, vänta på den goda fredagsmiddagen och hoppas att Erka glömmer bort att jag sa att jag skulle laga knäck (eller heter det baka knäck?! …. göra knäck?) och vill spela MARIO KART på NINTENDO SWITCH … oh yes, Erka har köpt det! 😎 och det är askul!
 
Så skriver efter jul ❤️
 
En liten hälsning till er
 
 
 
våra barn. våra stjärnor.
 
God Jul ❤️
 
 
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: