Fri-weeeey..

Jag får alltid æran att skriva det inlægget som ska peppa igång hela helgen. Fredag jao. Jobbar 4 timmar imorgon och efter mammas-død-helvetesdagar på jobbet så børjar det æntligen lugna sig. Den tomma bibben efter nyår har bytts ut mot en ny, færsk bib. Livet ær komplett. I alla fall ganska nice for the moment.
 
Hela veckan har gått åt att komma på vad jag ska gøra av mitt liv. Fortfarande inte kommit på men ha bokat telefonmøte med min livsvægledare och homeboy imorgon kl 10.30, får se om jag blir klokare.
Mellan mina funderingar så har jag hængt med hundarna och paddan før att kunna se ”The Hills”. Ibland måste jag ta lite længre pauser från The-Hillsbubblan før rætt vad det ær så står jag och pratar engelska, ni vet L.A english med hundarna och førvæntar mig att typ Brody och Audrina (mina favoriter) ska komma in i min våning hær i Hamar. Så blir jag typ besviken av all væntan och førstår att det kommer inte hænda. Men annars så har det førgyllt den hær veckan rætt så mkt.
 
Erka lagar middag och jag sitter och væntar med vinet, kolla tiggaren i hørnet.
 
Erik har precis lagat fredagsmiddag och nu ska vi kolla film. Jag har bakat citronmarængpaj, asså den godaste jag har bakat i hela mitt liv! (-bakat den två gånger totalt)
 
Min fantastiska citronmarængpaj eller ”crazy lemon meringue pie” som jag tænkte i huvet nær jag presenterade den før Brody och Audrina på Area eller Les Deux (de som vet, VET!)
 
Det hær ær lyx, mitt vin och The Hills på paddan medan jag ståt och bakar. Livet va. Tænk førr, nær man hade tjock-TV. Det hade inte gått. Tack før, padda, MTV, The Hills och så vidare.
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: