Jag tror att jag har en kris på G

 
Nu kom det som en kæftsmæll.
Min kris om vad i helvete jag ska gøra av mitt liv. Jag har inte kænt så hær førræn nu. Trro jag. Någonsin. Så jævla fel læge och få den krisen HÆR av alla platser på jorden.
Ensam i minusgrader utan vænner och familj i nærheten och med Erka på jobb och hundarna som alltid ælskar mig villkorsløst oavsett vad jag gør av mitt liv.
Innan jag åkte hem från Uppsala så bestællde jag hem mina betyg. Nær jag kollade på de før tredje gången i mitt liv efter gymnasiet så ær det som att raderna med IG:n har blivit fler på pappret. But how?
Fram tills før bara någon månad sen så har jag alltid førespråkat YOLO och typ att livet ær før kort før att bry sig om en karriær typ.
Vilket jag fortfarande tycker, men livet ær ænnu mer før kort att jobba med något som man vet att det hær kommer man inte vilja hålla på med tills man dør.
Men vad ska jag jobba med tills jag går i pension?
Jag googlar och jag googlar och jag hittar inget som…. passar mig.. eller liksom kænns ”YES!”
 
Hur gør alla andra? Varfør ær jag så komplicerad?
 
 
Som vanligt bjød jag mig sjælv på en dunderfrukost imorse. Før att variera mig lite smøg jag in en liten skinkebit mellan brødet, avokadon och det pocherade ægget. And oh yes, jag gjorde min egna hemmagjorda hollandaisesås. De hær stunderna så sitter jag på værldens høgsta och størsta hæst helt jævla untouchable, och sen kommer verkligeheten (typ Erik och hundarna) før att informera mig om att den hær dagen ær ju inte ett avsnitt ur real housewives eller Ladies of london.
Har iaf varit mætt hela dagen efter den hær måltiden.
 
Har førsta lediga helgen sen november. Har inte gjort något vettigt idag, behøver stæda, tvætta och packa ihop alla julgrejer. Och just det, komma på vad i helvete jag ska gøra av mitt liv……
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: