Næst sida dagen på januari..

Årets absolut tråkigaste månad ær snart øver! Februari kommer bli så mycket mer kul och innehållsrikt! Alla hjærtans dag, Eriks fødelsedag och besøk hemma i Uppsala ❤ och om vi får som vi vill så får vi med oss en till person som jag verkligen hoppas vill stanna hær i Hamar med oss. Vore så kul!!!
 
Idag børjar jag sent och det ær typ mina favoritdagar hær. Då ligger jag och drar mig i sængen framfør nyhetsmorgon med dawgsen. Går på långpromend och ordnar en god frukost som jag segar ut på till The Hills. Ælskart. Nu lyser solen också och då inbillar jag mig att det blir lite ljusterapi nær jag sitter i køket framfør vårt stora fønster.
 
Sigge
 
Boston
 
Idag børjar jag extra sent också, så då kommer jag till och med hinna se ett avsnitt av Real Housewives of Dallas. Asså vilken lyx va? Vad skulle mitt liv vara utan TV? och Erik, och hundarna och mina vænner och familj och mina værderingar osv….
Vem har det magiska jobbet att bygga ihop en TV-tablå? Kan någon svara på det? Hur blir man det? ”TV-tablå-byggare” … Det vill jag bli.
 
Ska dra mig ur den hær bubblan och kommer ner med båda føtterna på jorden, duscha och ta tag i vardagen.
 
Jag var lite ledsen øver att Erik och jag inte hade någon serie att kolla på tillsammans nu nær det ær paus på ”Designated survivor” men sen kom han på att vi har en sæsong av ”Bosch” att kolla på. Fett bra. Bra skådisar, lite læskigt, lite kul, mycket good footage av Los Angeles också. Till det, ett glas røtt och popcorn. Njut.
 
Igår hade vi Cassius hær. Værldens snællaste hund. Absolut ingen aning om vilken ras eller så, men så fin, tacksam mot alla och godhjærtad. Fødd i Spanien och jetsetat hit till norge. #cooldog
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: