Nooooo

Ja, det ær just den tiden på månaden før mig. Toan ær min bæsta væn och Erik ær min fiende. Fast inte riktigt lika mycket nu som andra månader.. då han ær sjuk och svag. Annars brukar hans ord denna tid brænna hål i mitt hjærta och få mitt humør att koka.
 
Den hær tiden visar ju också att jag ”inte-blev-gravid-den-hær-gången-heller” kænns som att vi ær inne på det 7:e året och trehundrasjætte månaden av det hær jævla ”lotteriet”.
 
Jag ønskar mest av allt att jag kunde gå till en troværdig spådam och fråga ”Kommer jag någonsin bli gravid?” Skulle svaret vara ”JA” så skulle jag før det førsta kænna en glædje øver att ja, det kommer eventuellt komma en liten mini half-chilean-ginger-baby. Men då skulle jag kænna att den hær månadsskiten skulle vara somewhat worth it. Skulle jag få ett ”NEJ” så skulle jag boka førsta bæsta tid før att operera bort min livmoder som ændå bara ger mig helvetesdagar EN GÅNG I MÅNADEN. Sjælvklart skulle jag också bli ledsen øver att inte kunna få en original half-chilean-ginger men hellre ett tydligt svar æn den hær ovissheten. Dessutom går det ju alltid att løsa på andra sætt och sen finns det ju alltid hundar….och våra hundar då såklart som vi redan behandlar som våra småbarn.
 
Mitt humør de hær dagarna ær som sagt åt helvete. Erik frågar cirka 20 gånger i minuten ”Vad ær det? Hur ær det?” och jag orkar inte ens førsøka førklara hur jag kænner.
Det gør ont i magen. I huvet. I ryggen och strålar ner mot benen. Jag sitter obekvæmt. Står obekvæmt. Går obekvæmt. Vill typ stå på alla fyra men ændå bara ligga ner och sova tills iaf de værsta dagarna ær øver. Jag kænner mig ofræsch. Finnig. Fet och svullen. Jag ær sugen på allt som går att æta med høg fett/socker/kalorihalt men kan också må illa av att jag har en dinosaurie som anvænder min livmoder som tuggleksak.
Så dærfør svarar jag bara … ”jag vet inte”.
 
Jag.ær.inte.kul.de.hær.dagarna.
 
 
 
 
Btw. That is my happy face.
 
Tur att vi ær gifta 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: