Nyårsridå..

Vi välkomnade 2018 med en grande show. Vilket vi helst vill glömma. Camila återupplevde barndomsfantasier om att va bakgrundsdansare, och jag var bara på lyset. Och för er som missade det och inte förstår vad jag pratar om så valde vi att sända i princip hela nyårsfirandet live via sociala medier. Det började som ett skämt till min mamma, och slutade som en ännu värre bakfylla dagen efter när vi fick minnet tillbaka.
 
Gjort är gjort, vi lägger kvällen och 2017 bakom oss och blickar framåt. Nu är det bara nedförsbacke till vår och tillslut sommar.
 
Jag var inte i tillstånd till att sätta nå nyårslöften i söndags, så jag får göra det nu. 2018 ska bli ett år med hälsa i fokus. Jag vet inte vad målet skall bli än men träning eller idrottande skall upp på tapeten igen. Måste vårda maskineriet.
 
 
Det var ett tag sen nu, när min PT Johan höll igång mig. Men det var välbehövligt.
 
Avslutar med lite bilder från ett av sommarens bröllop.
 
 
 
 
Tack Jens och Elin för bilderna. 🙂
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: