The struggle is real..

Ibland går inte det förutbestämda att förhindra. Det var menat av högre makter att jag skulle åka på en ordentlig förskylning, jag försökte bromsa den, skratta den i ansiktet, trycka ner den så långt ner i kroppen med c vitaminer att den inte skulle våga sig fram. Men det gjorde den. The man flu visade sitt fulaste face och tog över min kropp. Ibland önskar jag att jag bara vore tjej. ( Inte seriös )
 
Utöver det så får jag bra bålträning hemma just nu. Mkt duckande från Camilas attacker i en vecka. Konstigt det där. Men jag är förberedd, står en bib med vitt vin i kylen och en flaska rött i barskåpet. Apropå läskiga demoner och monster så har jag fastnat för en serie på HBO, Penny dreadful. Den växer på mig, kul att se Josh Hartnett igen. Sedan 40days, 40nights har jag nog inte sätt något med honom. Oavsett värd att se på.
 
Hittade lite gamla bilder igen.
När kusin vänder skivor, blir man sådär glad.. Ska köpa hem en dj utrustning asap.
 
Dagen efter 30års kalas. Då får man ha luva.
 
//

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: