FUMBLE

Det som inte fick hända, hände. Återstår en och en halv minut kvar av matchen. Patriots har en drive kvar att återskapa det mirakulösa som gjordes förra året. Men, då sker det. Eagles aggressiva försvarsspel kommer åt Brady, och skapar en fumble. Ridå.

40 år och skapar ändå historia i form av ett nytt rekord, flest kastade yards i en Super Bowl. Hatten av för alla år och återstår att se om du är med oss igen till nästa år.

Det var ändå värt att hålla sig vaken, Justin levererade i halvlek, som vanligt.

I Hamar rullar livet på som vanligt. Vi håller på att para ihop hundarna med en ny kompis. Det går faktiskt bättre och bättre. Boston är svår, men inte omöjlig ändå, det kan jag ge honom. I lite mer än ett år nu har han varit en besvärlig men kärleksfull hund, till dem han vill. Han är väldigt selektiv där.

För någon vecka sedan var jag i Oslo på konferens. Efter att varit O’Learys trogen i massa år är det nu återigen snart dags att byta outfits. Senast var för 5-6 år sedan när vi gick från röda pike till blåa.

Nu blir det grönt igen, med ny stil, enligt den nya grafiska profilen.

Såhär kommer den se ut, vet inte riktigt vad jag tycker. Grönt är inte min färg direkt. Kommer dock lite sköna alternativ som sweatshirts och skjortor som inte är gröna som jag kan rocka istället.

Just det, vi har flyttat bloggen till WordPress, det är orsaken till att den har legat nere i en vecka nu.

Höörss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: