Norge ❤️ American Ninja Warrior

Får ändå ge Norge det, dem kan TV underhållning. Mycket kanaler, seriemarathon som standard, och framförallt mycket ANW! Har inte lagt så mycket tid på att titta på TV i Sverige, men väl här blir det mer från tablån. Och då har ANW hamnat tidsmässigt bra, och alltid dubbelavsnitt. Det är underhållande och inspirerande, funderar på att starta en ny karriär där.

Kolla bara dem här killen, han hånar banan och sina medtävlare med att mörda banan i jeans och skjorta. Utan att svettas engang! Underbart.

Ikväll drar även den intressanta delen av Champions League igång. Har tappat lite av intresset egentligen men såhär ibland kan det vara kul att titta. För något år sedan blev jag medtagen till München för att se Bayern mot Arsenal. Vi kom sent till arenan så precis när vi kom ut från trapporna på läktaren var spelarna påväg in på planen till CL signatur melodin. Det var stort. Även då vi insåg efter 70 min speltid att det bara va lättöl vi druckit hela matchen. Inte lika stort.

Ibland överträffar jag hushållets i vanliga fall låga förväntningar på mig. I söndags fick Camila blueberry och chocolate chip pancakes till frulle. 🤷🏻‍♂️

Tillbaka till lite hushållssysslor nu innan matchen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: