Alla ❤️ dag

En helt jävla perfekt Alla ❤️ Dag-middag. Kärleksmat från det gula M:et efter kvällsjobb.

Gulligaste idag var den lilla flickan som var utklädd till enhörning i regnbågskläder och med vingar som gick och delade ut hjärtelappar med kärleksfulla meningar till alla i gallerian.

😭 så himla fint. Jag blev rörd och röd i ansiktet och ville gråta lite men bet ihop, landade med båda fötterna på jorden igen och påminde mig själv om att halva gallerian fick såna lappar och inte bara jag. Så glad blev jag, älskar den lilla flickan och hennes mamma som sprider kärlek så där.

#TBT till min första riktiga alla hjärtans dag jag firade när jag var 14 år gammal. Det var min första alla hjärtans dag som någons flickvän och redan då fattade jag hur totalt oromantisk jag är som person. Jag var typ nervös över vad som förväntades av mig, att vara typ romantisk och kärleksfull fast jag var 14 år gammal och såg ut som en 11-årig pojke och helt jävla omedveten om typ allt. Killen jag var ihop med då hade bokat bord på en lokal pizzeria (… och ändå var JAG nervös) och jag fejkade magsjuka för att slippa fira alla hjärtans dag……… Jag kommer inte ihåg vad för lame ass excuse jag drog till med för den obefintliga kärleksgåvan… säkert att hunden ätit upp den.

Idag, 17 år senare, vågar jag erkänna att jag är ganska oromantiska och är tillsammans med den mest romantiska människan jag någonsin träffat. Det gäller att hitta balans här i livet. Speciellt för såna här dagar.

Erik fick en kopp som jag ritat på. Och en bok med kärleksförklaringar på norska, ändå fint ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: