Uppsala 👋

Hit diit. Nu Àr det snart dags för roadtrip igen. 7 timmar P3 dokumentÀr innan vi rullar in genom Uppsalas vÀstra infart förbi stenhagen och vidare in mot Uppsalas hjÀrta, GrÀnby 4H-gÄrd. Just denna gÄng kommer vi fÄ sÀllskap tillbaka till Hamar. Det Àr Alex som varit min protegé pÄ ollan i mÄnga Är som ska Äka med till hamar för att prova livet i norge, om ÀndÄ för nÄgra veckor. JÀttekul oavsett, tror hamar kommer visa sig frÄn sin bÀsta sida och förtrolla honom.

Just nu hemma hos Revecos, nyhetsmorgon och sÀngmys med hundarna. Camila Àr pÄvÀg till jobbet och jag har en timme till pÄ mig innan mitt arbete kallar. Blir en klassiskt lÄngpanna idag. Det var lÀttare med sÄdana dagar för tio Är sedan, nu börjar kroppen sÀga ifrÄn lite.

Har nÄgon sÀtt nya Beck filmerna? Vi har lite absintens just nu. Brukar alltid vara snabb pÄ att se dem men lite omstÀndigt hÀr i norge med C more.

(Egentid med Sigge..)

Nu blir det jobb..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: