Uppsala 👋

Hit diit. Nu är det snart dags för roadtrip igen. 7 timmar P3 dokumentär innan vi rullar in genom Uppsalas västra infart förbi stenhagen och vidare in mot Uppsalas hjärta, Gränby 4H-gård. Just denna gång kommer vi få sällskap tillbaka till Hamar. Det är Alex som varit min protegé på ollan i många år som ska åka med till hamar för att prova livet i norge, om ändå för några veckor. Jättekul oavsett, tror hamar kommer visa sig från sin bästa sida och förtrolla honom.

Just nu hemma hos Revecos, nyhetsmorgon och sängmys med hundarna. Camila är påväg till jobbet och jag har en timme till på mig innan mitt arbete kallar. Blir en klassiskt långpanna idag. Det var lättare med sådana dagar för tio år sedan, nu börjar kroppen säga ifrån lite.

Har någon sätt nya Beck filmerna? Vi har lite absintens just nu. Brukar alltid vara snabb på att se dem men lite omständigt här i norge med C more.

(Egentid med Sigge..)

Nu blir det jobb..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s