33 år då..

Inte många timmar kvar tills det officiellt är min födelsedag. Inget att jubla över. När man har fyllt trettio känns inte födelsedagarna så speciella längre. Camila älskar att fylla år, får se hur länge det håller i.

Hur ska jag förgylla morgondagen då? Jo, först blir det jobb i 8 timmar, sen bil i 7 timmar. Sen är den dagen pretty much över. Någon form av firande får vänta tills helgen, som spenderas i uppsala. Kommer hinna med lite Padel också som jag saknat. Bedrövligt att det bara finns 5 padelbanor i norge.

Har hittat en sida som heter masterclass.com. Det är en sida som erbjuder ”kurser” av diverse framgångsrika personer, inom dess genre. Typ Gordon Ramsey inom matlagning, Stephen Curry i basket, Samuel L Jackson inom acting, Martin Scorsese inom moviemaking, och massa mer. Jag är ändå lite sugen att betala 90 dollar för att ha 20 lektioner med Ramsey.

Hundar har blivit en stor del av mitt liv. Vet inte om jag kommer kunna vara helt utan hund i framtiden. Det är en närhet där som är svår att hitta någon annanstans. Problemet är bara när vi ska flytta över Atlanten, tror inte att någon av dem kommer göra sig så bra i ett flygplan i åtta timmar. Inte minst jag själv. Det blir ett senare problem, framtida Fam Revecos problem.

Nu måste vi packa, lycka till, oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: