Roadtrippin

Nu ligger vi i sängen hemma hos min pappa i Uppsala. Boston, Sigge och Erkan sover redan och jag kan inte somna för jag har ont o hals och näsa.

Har använt upp ca 5 paket med snorpapper och växlat mellan dödsfeber och lycka över att få ha några lediga dagar hemma.

Jag hoppas att idag är den värsta dagen och att jag vaknar upp och mår bättre imorgon. Den här förkylningen sätter feta käppar i hjulet annars. Är jävligt orolig över att mina smaklökar kommer döda min restaurangupplevelse på fredag.

Eriks födelsedag firades imorse med frukost på sängen och lite presenter innan vi båda fick stressa iväg till jobbet. Jag försökte vara en trevlig roadtrippin-födelsedagsfirande-homie i bilen men jag mådde absolut piss. Tur att vi ska fira honom lite i helgen iaf.

Mitt lilla survival kit, och mitt thé som pappa tvingade mig att dricka fast jag sa att jag inte ville ha…

På vägen lyssnade vi på tre bra men hemska dokumentärer. Mordet på Tova Mober, Dödsmisshandeln av Riccardo Campogiani och Nazistattacken i Kärrtorp. De två första var så hemska. Jag får en klump i magen och tänker på om man själv hade haft barn som utsatts för det som hände de. Så hemskt.

Den sista handlade om genierna i Nordisk Motståndsrörelse. Hela det gänget skulle behöva lite TLC och god mat och några timmars terapi för att ta reda på vad det faktiskt är deras riktiga problem? Det är synd om människor som hatar så mycket som de gör. Man lever bara en gång, vem orkar gå runt och hata?

Så underbart att vara i Uppsala btw, jag tror att jag håller på att tappa rösten och känner att lite näsblod är på G ❤️

Även fast det är torsdag och Erkas födelsedag är över så vill jag skriva grattis till jordens snällaste och mest underbara människa. Du är värd allt det bästa! 🎈

Nu ska jag sova och hoppas att universum låter mig bli frisk till imorgon.

En tanke på “Roadtrippin

  1. Välkommen hem!! Vi har längtat efter er❤️ Hoppas du mår bättre idag, kanske ta lite lugnt på fm kan göra succé 👍👏😘

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: