Gøy med Padel

I regel brukar jag försöka spela en match Padel varje gång vi kommer hem till Sverige. I norge står det fortfarande still gällande padelns utveckling. Igår teamade jag upp med min gamla kollega Michel som vid granskning kanske inte ser ut som en typisk padelspelare, dvs rörlig och kvick. Men i efterhand, fan va bra vi spelade. Tillslut vann vi med 2,5-0 i set mot padelproffsen Gustav och Jens. Easypeasy.

Som sagt är vi i uppsala nu, och hemma hos mina föräldrar. Klockan 04.30 började hundarna bli rastlösa. Vet inte om det är det här huset som har andra tidsramar än vad vi är vana med hemma som hundarna anammar. Oavsett bedrövligt att dra igång dagen redan då. Efter några försök att lugna dem och somna om är vi nu vakna på riktigt. Camila ligger här bredvid och testar sina nya ASMR hörlurar. Det är alltså ett pannband som har hörlurar i sig som är bekväma att ligga i sängen med tex. ASMR skrämmer fortfarande mig, det är något obehagligt med det.

Det verkar även som att Camila är på bättringsvägen. Hon har förmodligen fått en sväng av influensan, och har varit sängliggandes i några dagar. Lagom till kvällens restaurangbesök på Miss Voon med tjejerna är hon frisk. Väldigt bra tajming där.

Idag blir det att ta närvaro hos farföräldrar och storebror med familj. Sen får vi se vad som händer ikväll sen.

När man har besök av morgontrötta människor.

Padelpartners

Japp japp, upp och hoppa nu då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: