Friday night shenanigans i Uppsala

Ibland lyder min kropp mig precis som jag vill. Det händer sällan men ibland så ja, funkar den. Jag blev lite bättre till igår och orkade med lunch och middag på stan.

Även fast jag snorhostade var femte minut så hade jag ingen feber längre.

Jag hällde i mig en äcklig morots-ingefära-rödebetsjuice igår som jag tänkte skulle hjälpa lite. Jag känner egentligen ingen smak men jag kände att den var så äcklig att ingen gin i världen hade kunnat rädda den.

Speaking of smak. När jag gick i femman och vi hade temaveckor om alla sinnen så fick vi besök av en tant som traumatiserade mig for life. Hon hade haft en kraftig förkylning och därefter tappat luktsinnet och smaksinnet. Jag är livrädd varje gång jag inte känner smak att det är permanent. Förstå vad tråkigt!

Jag tänker på henne ofta.

Igår började vi med bubbel (jag gillar egentligen inte bubbel men dricker det occasionally för att känna mig lyxig och grupptryck) innan brudklänningsprovning på Mäster Arnes. Så jävla kul! Det vill jag jobba med! Sitta med tjejgäng och prova brudklänningar! Dröm!

Helena såg ut som en dröm i alls klänningar. I början ville jag gråta lite.

Efter det käkade vi middag på Miss Voon. Jag rekommenderar ingen att gå dit under kraftig förkylning. Man sitter bara där som en avundsjuk snorhög och låtsasnjuter. De smakerna jag kände var goda men min snorvägg hindrade mig från att njuta fullt ut.

Hummertacos – jag vet i hjärtat att det smakade gott. Jävligt gott.

Ankan tror jag också var en hit!

Jag vill dit igen. Frisk. Och när jag har pengar igen.

Men det var en perfekt kväll med mina bundisar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: