U-town, Sista februari och Nytt jobb

Dagarna har ramlat ihop i varandra sedan förra onsdagen… gått så sjukt fort och ska bli så jäkla skönt med ledig helg här hemma. Lägenheten ser ut som ett krigsfält och när man förflyttat en död kropp kommer högarna med hundhårrrrrrrrrrrrr. Hur kan det finnas onödiga fidget spinners på den här planeten men inget geni som kan skapa en dammsugare som fyrbenta och tumlösa jävlar kan använda?!

Dagarna i Uppsala var ju magiska, det är ju det positiva med att inte ha familj och vänner så nära. Man uppskattar ju de 17 ggr mer.

I lördags festade vi till det lite. Det här blev de två dunderbilderna jag fick till på flustrets dansgolv. Det är något artistiskt över den sista bilden.

Vad som skulle bli en överraskningsfest för Erik blev typ en bakvänd efterbliven överraskningsfest men han blev överraskad och ordentligt firad av fina vänner!

På söndagen hade jag noll procents röstkapacitet. Min starka, ljuva, högljudda och gnälliga röst var helt borta. Jag kände mig som Ariel i lilla sjöjungfrun (minus fenorna, skalen på pupperne, det röda håret och utseendet men med saknaden av röst och en Erik i mitt liv) Jag hade gärna tappat rösten en jobbdag men med ett möte med familjen och inte kunna säga något … det var tufft. Men jag uppfattades nog som snäll och trevlig hela söndagen iaf. Vi samlades nästa alla för att fira Erka på söndagen med våra familjer.

Vi blir cirka 300 personer när alla från bägge sidorna av Eriks och min familj kan ses. Nu var vi bara 17. De som inte kunde vara med var med oss i hjärta och hjärna.

Bland det bästa på hela Uppsala-trippen var pizzan på Restaurang Trädgården på Heidenstams Torg. Vi har prövat 5 olika pizzerior här i Hamar. Det finns ingen pizza som smakar så gott som pizzorna hemma.

Jag kryddade den med extra fet och gul bea. Alkistugget på bordet bakom oss gjorde också hela upplevelsen till en magisk afton.

Jag blir hungrig igen. Imorgon har jag min första dag på synsam. Holla at you then.

😘😘😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: