Jag känner mig riktigt fredagsnöjd

Nääääästan lika nöjd som förra fredagen när jag vid den här tiden satt med mina bästa bröder.

Nu ligger jag i sängen med ett glas vin och mina bästa dawgs och tittar på sex and the city 2. Jag ogillar Carrie i hela sex and the city men mest av allt i sex and the city 2. Jag gillar’na inte. Älskar Miranda. Hon känns klok och vis. Carrie känns typ elak och egocentrisk (som mig)

Jag har jobbat två dagar på mitt nya jobb på synsam och även om jag mest går runt som en efterhängsen idiot och mitt huvud är en röra av siffror, koder och mitt vardagliga psyktänk så känns det så bra! Jag har kollegor, lunchrast och kan gå på toa när jag vill. Det är så obeskrivligt nice. Jag har inte så höga krav.

Ledig helg och imorgon kommer jenterna från gamla jobbet och så ska vi spise lite middag och säga farväl for realZ. Mest farväl för att vi inte jobbar i samma butik längre för ses gör vi ju ändå. Synsam ligger PRECIS bredvid mitt gamla jobb 💃🏽😁

Efter min nära-döden-förkylning och Erik som tvingat mig att käka alvedon som godis för att ”dämpa febern” så har jag fått typ lite som magkatarr. Jag har tabletter mot det också.

Asså mitt liv och tabletter.

Mot migrän som jag har typ 3 dagar i månaden, tar jag 40 tabletter. Mot min mensvärk som jag också turligt nog har några dagar i månaden (känns som 400 dagar) tar jag 40 tabletter. Och sen när jag nästan blev dödad av min förkylning förra veckan, fick jag ta 700 tabletter. Det blir totalt 60 000 tabletter på en månad och då väldigt många om dagen. Min mage är fucked.

Och ändå ligger jag här och dricker vin för jag glömde bort det för en stund och eftersom jag nästa fyllde på upp till kanten och vin är lika dyrt som att köpa en lägenhet här i Norge så vet jag inte om jag ska dricka upp det eller ej.

Livet va.

Tack. För de här två. De ger mig så jävla mycket lycka ❤️

Jag ska inte dricka upp mitt vin.

Just det, min visdomstand har börjar jiddra också – va fan ska jag ta för att lindra den smärtan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: