Blast from the past

Vallvik, Jungfrukustens pärla. Har inte gått en sommar på cirka 30 år som jag inte besökt vårt sommarhus i Hälsingland..

HS Memorial, Kulan utför ett dryckesstop mitt i anfallet..

Fem minuter senare..

När luftgeväret plockas fram på grillfesten..

Trigger-happy Johan..

Och avslutningsvis, Greg (dåvarande spelare i Boston Celtics) och jag, avnjuter en General vit portion i Boston Harbour..

– – – –

Mellon håller ju på för fullt i Sverige. I Hamar håller vi tummarna för att John Lundvik med My Turn representerar Sverige i ESC. Allt annat vore tragedi.

– – – –

Medans Camila städar upp efter sin tjejmiddag ligger Boston och jag i sängen och kollar modern family. Tydlig hushållsuppdelning. Sigge håller sällskap i köket, Boston uppskattar sängen mer, och så även jag.

Söndagar har alltid varit Camilas och min dag. Med mina gamla arbetsrutiner har jag jobbat 80% av fredagarna och lördagarna, så då har söndag varit familjedag. Först nu har mina helger öppnats upp mer, då min nuvarande tjänst är mer präglad av administrativt arbete. Däremot har vi arbetat om varandra nu i veckan så imorn blir första heldagen, typ.

Får se vart dagen bär av, kanske en roadtrip upp i bergen, brukar bli sådana aktiviteter här då alla affärer har stängt på söndagar.

Dags att sova..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: