Jag har överlevt måndag och helgen

Måndagar på mitt nya jobb känns SÅ trevligt. Min hjärna är liksom med i universums game igen. Så vad som annars brukar vara en seg dag i livet har varit en trevlig dag på jobbet med mina trevliga kollegor. Nyckelord: Trevligt, och det har inte varit ett ord ihopkopplat med måndagar. Då har det varit ett nyckelord som börjar på R och rimmar på döv…

I lördags bjöd jag över tjejerna på gamla jobbet för att äta middag. Det blev inte så många bilder då jag var tvungen att passa på gästerna, maten och så att Boston inte skulle gå bananas med (bitiga) kyssar på gästerna.

Alla överlevde.

Efter cirka 8 liter rött vin kramades vi adjö, jag gick och la mig och vaknade upp med världens största rödvinsbib i hjärnan.

Eftersom att det var Alex första söndag här och söndagar här oftast är heliga så bjöd jag oss på en fet,kaloririk och onyttig frukost. Precis det min kropp cravade efter lördagen.

Så vackert och så gott!

Efter frukosten igår åkte vi ut på en liten tur. Tillsammans med halva Norge.

Jag dör fortfarande för den vackra naturen här i Hamar.

Mest av allt dör jag för de här två och min nya kamerafunktion på min nya iPhone ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: