Min vecka i bilder

I onsdags var jag ute och käkade middag med två kollegor (!!!) från mitt nya jobb på synsam 💃🏽 Det blev indisk mat och det var asgott! På en jättefin classic indian restaurant med supertrevlig personal!

Jag är så glad över att ha kollegor igen, ni förstår inte. I ett halvår har jag stått i en butik utan kollegor, toabesök, luft och mat – jag känner mig som äventyraren Bear Grylls från Extrem Överlevnad.

Bildbevis på att vi rastar hundarna och inte bara sitter hemma och dricker vin MED de. Skoja, bilder är till deras instagramkonto, Bostonandsigge

Vi har som vanligt gått trehundra promenader i snön då monstrena behöver rastas regelbundet för att inte lägenheten ska se ut som ett världskrig med högar av hundbajs och sjöar av hundkiss med inslag av hundhårsbollar och våra strumpor som Boston rotar fram och placerar över hela lägenheten.

Sen delades det ut flaxlotter till de som gjort ett bra sälj. Jag fick en 🏆 – vann nada. Ofc, jag har tur i kärlek (intalar mig själv 😬)

Flaxlotter är ju då som Sveriges trisslotter. (Namnet avslöjar ju det såklart men jag drog inte den kopplingen förrän i skrivande stund) Jag fattade ju inte det så när chefen på ett möte berättade att genomför vi ett sälj så får man en varsin flaxlott och alla andra typ ”wooooaaaar” av glädje och jag återigen sitter som ett stort fett frågetecken och dreglar så får de förklara det också, amongst all viktig information.

Folk måste tro att jag är lätt retarderad men det brinner på mitt hjärnkontor på grund av att datorerna går varma för att fylla på med ny information. Men snart är jag expert…..

Igår kom chefen med Frozen yoghurt. Sånt där gillar jag. När chefen kommer med kärlek. Jag struntade till och med i att den inte var laktosfri och smällde i mig hela med gott samvete. För skulle det börja dansa i magen så har jag ju möjligheten nu att faktiskt ta en konferens på damernas. Den möjligheten fanns inte för en månad sedan.

Sen firade vi fredag här igår. Sigge, Boston, Cassius, Alex, Erik och jag. Fullt hus med typisk fredagsmusik, ni vet lagom högt men inte för högt och typ Sam Smith. Det röda vinet flödade och Erka fick till perfekt kött!!!

Sen däckade jag i soffan och vaknade upp här i sängen som en ledig prinsessa!

Nu ska vi kolla på The following.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: