Tirsdag

Jag ligger i sängen, kommer somna cirka 15 sekunder efter att jag skrivit det här inlägget.

Ibland är det så skönt att känna sån här trötthet och jag vet att jag, som nu, bara kan lägga mig här och somna. Men det var lite jobbigt när jag var så här trött på jobbet. Då stod jag bara som ett frågetecken med öppen mun och glömt bort ALLT jag hittills lärt mig.

Min chef och en optiker påstod att det är inlärningskurvan. Från början går den rakt upp och efter ett tag så går man igenom ett minor setback. Vi får hoppas på en rejäl comeback imorgon, pallar inte vara exakt så keff som jag varit idag….. räcker med att jag redan känner mig slightly retarded. Jag väljer att tro på min chef, optikern och på mig själv såklart.

Jag tror att det var min förskjutna sänggång igår. Erka och jag kollade tre avsnitt av the following och helt plötsligt blev klockan halv ett. Wayyyyyyy past my bedtime. Brukar däcka vid 22.

Y O L O. Imorgon börjar jag sent.

Efter jobbet idag åkte vi till Ikea för att bränna lite av våra norska stålar $

Ingen röd tråd i vår shopping. Vi skulle egentligen bara ha såna krokar som man hänger upp på dörrarna.

Det blev kaffekoppar, mattor, ljus, ytterligare en stor blå onödig ful ikeapåse, en vilo/chillstol och en pall för att Sigge inte ska behöva hoppa upp på vår höga säng utan … gå … upp. (Jag vet vad ni tänker….)

En smak av vårt hemland ………….. 🙄 L O L

Men den nya matten och chillstolen blev så fina i vårt hem.

Gnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: