Bakfyllans mor och ledig måndag 💃🏽

Nu sitter Erka och jag i bilen på väg till Oslo. Vi har lämnat hundarna hos Camilla och ska ha en strosardag i huvudstaden.

Det är en fördel med att jobba helg och få en fri vardag. Känns typ lyxigt!

I lördags efter jobbet drog jag hem för att ladda psykiskt innan jag skulle möta upp massa från Eriks jobb och fira födelsedag.

För att få feeling slog jag på klassfilmen Bring it on (bra förfest-film) och laddade mentalt. Inte bara för att jag var nervös över att träffa massa nya människor – men också för att det var en 21-åring som skulle firas och jag ville hålla samma …. nivå?! 😑 #bekräftelsebehovtvåkommanoll

Och det gjorde jag. Höll mig vaken till kl 04, fick massa nya vänner och dog devils slow bakfylledöd igår. Det finns alltid en silver lining i att vi inte har barn än. Bokade in Sigge på en playdate med sleepover så att han inte skulle bli uttråkad av allt sängliggande. Boston snoozar ju gärna hela dagarna om han får.

Mitt nya istället för vodka-redbull. Pisco och cola. Min pappa säger att man kan dö av för många vodka-redbull.

Glada gänget.

Sån tur att jag inte gör sånt här oftare 😬😁 för jag är lite seg idag också. Men kul var det.

Kändes lite som ett avsnitt ur skam. Det gillade jag.

I torsdag gick Erik och jag till Nagomi. Det är min absoluta favorit. Är det något jag kommer längta efter när vi väl flyttar hem igen så kommer det vara sushin på Nagomi. Den är så dödens god.

Men är det något jag börjar ledsna på här i Hamar. Förutom världens längsta vinter så är jag så jävla less på deras ”Vi-saltar-inte-vägarna-för-vi-värnar-mer-om-våra-sparkister-än-ditt-brutna-lårbenshals”. Varenda jävla dag man ska gå ut så frågar man sig själv: Är det idag jag kommer halka och dö?

Det är helt sinnesjukt halt överallt men enda ställena man saltar och sandar på är på fucking parkeringen. För att folk ska kunna åka spark. Wtf? SPARK?! Vi vanliga då som föddes efter Jesus Kristus då?

Så om jag inte skriver ett inlägg på en och en halv vecka så vet ni varför……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s