Idag får bilderna säga det mesta

Jag startade morgonen med kaffe framför Nyhetsmorgon innan jobbet. Little did i know, att månen och stjärnorna stod rätt i linje för att alla rövhål i universum idag skulle få sig ett extra rövhål och shit all over the world. Jag skulle ha njutit extra och maxat min lugna stund imorse.

För att unna mig själv och ge mig typ en ”njut-andas-in-andas-ut-jagärbäst-lunch” köpte jag den dyraste sushin som finns i Hamar. Nej, det är inte den godaste men det är den som är mest halvtimmesrast-anpassad. Den som finns färdig i kyldisken. Inte dagsfärsk men kostar fjortonhundra kronor.

Det spelar ju egentligen ingen roll vad jag gör såna här dagar eller hur mycket jag diskuterar sönder en sak. När ett irritationsmoment var borta kom nästa. Imorgon är en ny dag med förhoppningsvis inte lika starkt magnetfält för idioter att ta plats. Ibland önskar jag att jag hade en dagbok så att jag faktiskt kunde skriva ut allt på riktigt som jag inte kan skriva ut här på bloggen.

Men jag luktar iaf fett gott och köpt mig den dyraste parfymen jag någonsin ägt.

Till alla oroliga föräldrar som läser den här bloggen:

Detta är inget allvarligt det är bara mitt vanliga jag som blir irriterad på att världen inte kan styras på mitt sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: