O S L O ( V E )

Det finns fördelar med att jobba helg och sen vara ledig en vardag. Då är liksom inte lika många ute och rör på sig eftersom att majoriteten är på jobb. Man känner sig typ ensam, fri och rik. Helt överdrivet men ni förstår. Vi drog till Oslo! – Nu vill jag flytta dit!!!

Det första vi gjorde var att googla upp bästa burgerstället i Oslo. Vi fann Trois Burger och Google did not lie. Den var så god min tryffelburgare. Den bästa burgaren jag ätit i Norge ever. Kanske till och med godaste burgaren ever… tryffelburgare alltså.

Sen gick vi runt och strosade lite på Karl Johans Gate. THE street. Fikade lite på någon fin galleria där jag beställde en asgod passionsfrukt-ingefära-äppeljuice! Anbefalls om ni är på Joe & The juice, en sex me up! – Den heter så.

Där rekade vi inför kvällens middag och då blev det tapas 💃🏽

Det kan vara så att jag ÄLSKAR Oslo för att vi åt så sjukt gott hela tiden. Men jag tror verkligen att jag skulle kunna trivas där!

Längtar tills nästa gång vi åker dit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: