Påsken är här

Igår slog jag på stora trumman och unnade mig TVÅ nya spel. Brukar inte spela tv-spel så mycket men ibland får jag feeling för det. Har alltid haft bara sportspel, iaf senaste åren, för länge sedan var ju GTA skoj, men nu blev det iaf ett nytt shoot em up, strategispel, actionspel eller vad man nu kallar det. Det var helt ok, men fastnade ändå för det andra spelet jag köpte, NBA Live 18. Oo det var nice. Tekniken idag gör ju så att man kan i princip spela med en look a like till sig själv tack vare gameface id appen.

Så det blev karriär med ”the one”, eller E R numera, efter summer camp blev jag draftad 12:a av Pistons. Helt ok, men i en late night pick så tradeades jag av Celtics. Guldläge.

Och som jag levererar under mitt rookie år. Snackas om all star match redan. I let you know..

Var ju våffeldagen också igår. Det firades ju självklart.

Finns det något som heter Vindagen? Isf är vi jättebra på att fira den. (med vi, läs Camila). Typ som att ha flaggen hissad året om. Äh sak samma va. Man får ta seden dit man kommer. Va på en alkoholkurs för ngr månader sen. Där framgick det att vi nordeuropéer är väldigt bra på att dricka alkohol, i synnerhet norrmän., som låg tvåa av alla länder på listan – hur mkt man dricker när man väl dricker. Så, är det fest, är det fest så att säga.

Snart kommer det besök från storstan också, med det menar jag Uppsala. Mor, far, Loreto och Walter. Blir ett lagom påskfirande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: