Hemlängtan 2.0

Idag åkte päronen hem efter en mysig påskhelg som gick förbi wayyyyy 2 fast.

Hela dagen har jag känt mig lite sliten efter en trevlig påskmiddag med mycket Jesus-juice. Så sängen och ångesten har varit min bästa vän idag. Jag har haft sån sjuk hemlängtan idag och hade kunnat betala mycket för att ”komma tillbaka” till gamla livet i Uppsala typ igår.

Känns som att vi bott här i en evighet och att det är en lika lång evighet innan vi flyttar hem igen.

Undra varför jag lider av sånt här.

Vi hade en mysig påskafton som startade med grill ute vid piren och avslutades med påskmiddag hemma hos oss.

Så jäkla mysigt! Älskar sånt här. Erik och jag brukar åka dit med hundarna eftersom att det inte hänger så mycket folk där annars och hundarna kan springa. Igår skulle dock varenda levande varelse i Hamar gå AKKURAT där vi sitter och grillar med en människohatande hund…. men det gick bra. Alla överlevde.

På kvällen åt vi påskmiddag hemma hos oss. Avslutade med spel. Jag hatar att spela spel. Jag hatar ännu mer att spela spel med min mor.

Ska kasta alla spel vi äger.

Men det var mysigt och jag tycker helgen gick alldeles för fort.

Och jag vill flytta hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: