Snooze

Är vårtrötthet något som kan botas? I så fall behöver vi en ordentlig dos till hela familjen. Förvisso är det långt ifrån vår i den här byn, det kommer ny snö i skrivande stund.

I helgen fick vi besök, firade påsk och fick lite sol på näsan. För min del gynnar det mest tillväxten av fräknar runt näspartiet. Charmigt har jag fått höra.

Som sig bör tog vi våra gäster till Nagomi, och som vanligt gick vi där ifrån med ett lyriskt gäng.

Men som alla andra gånger vi har besök går tiden alldeles för fort och vi har nu återgått till vardagsrutiner. Och en av de ”norska” rutinerna är att åka till Sverige för att handla. Vilket vi gjorde i måndags. Charlottenberg lever på norska pengar, och förutom godisbutikerna är tobaksbutikerna stora dragplåster. Känns som att gå i taxfree men med priser som ligger mellan svenska och norska. Inte så prisvärt det vill säga.

Bortsett från att vara tillbaka i vardagen är vi även lite sänkta här hemma då Camila är hängig. Hon brottas med huvudvärk och hjärnvärk. Vi skall försöka få bukt på iallafall en av de två krämporna.

I söndags åkte vi till Lierberget. Det ligger cirka en mil härifrån upp i bergen. Det är en skidanläggning som även fungerar som uttröttningsbacke för hundarna, när det är stängt. Otrolig utsikt över mjösa och bergen som omger sjön.

Solen gjorde sitt också. Camila var amazed.

Gillar hennes reflex på jackan. Gulligt.

Kvällens låttips, Timbaland producerade Pray med Sam Smith, har nu kommit med Logic i en remix. HOT! 🔥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: