Världens längsta jävla vinter💀

Jag orkar snart inte mer. Den här vintern dödar mig. När jag kom ut från jobbet igår så snöade det. Jag ORKAR inte. Så har det snöat nu på morgonen. Mitt hjärta orkar inte mer snö. Jag var så lycklig över att se asfalten, den fina gråa asfalten och den döda bruna grästäppan. Allt är täckt med dödens snö nu. Det är ju för i helvete april!

Nu ligger jag i sängen och målar naglarna. Sigge tror att han har checkat ut för dagen men strax ska jag väcka honom med en stor fet kyss och dra ut honom och Boston på en liten kiss innan bedtime. Precis som med barn och den ovärda läggningen med gråtande barn lika jobbigt är det för mig att jaga in flocken (för ingen av de VILL gå ut sista rundan så får alltid dra de) och gå ner våra 700 trappsteg, ber alltid till Gud att ingen av våra grannar ska stå utanför och röka så vi slipper Boston symfoni av skällande svordomar. Kissa och sen upp våra 700 trappor som alltid känns som 1400 trappsteg upp och benen tunga som gorillors. Seeeeeen får alla sova.

Idag har jag suttit och kollar över vägar jag ska välja inför nästa steg här i livet. Jag tror mig ha funnit en väg men väljer att inte skriva ut deb för imorgon kommer jag säkert googla något nytt jag vill göra med mitt liv. #presidentskola

Här ligger vi alla fyra. Ser ut som ett gäng legender eller en hög med sopor. Jag vet inte. Inget mellan iaf.

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: