Migränen

Inne på tredje dagen med migrän och halvdåligt humör och tablettgodisar typ varje måltid. Jag kan verkligen inte beskriva hur mycket jag hatar migrän. Det är som att någon irriterande jävel, ful och illaluktande sitter och trycker in mitt pannben och stör min hårt arbetande hjärna. Jag är så fucking trött på min migrän. Jag har haft det sen jag gick i högstadiet. Jag minns hur jag satt vissa lektioner och härdade ut. Satt typ och blundade och försökte koncentrera mig på att vara social (inte på att vara duktigast på lektionerna – det låg sist på min prioriterongslista). Räknade ner timmarna och sen fick jag gå mina trehundra mil hem – amishstyle och sen låg jag bara på sängen och dog.

Men …. det finns de som har värre migrän så jag ska inte klaga.

Tycker bara synd om Erik och hundarna. Mina skämt är inte lika frekventa och jag orkar inte springa och leka tagare med hundarna de här dagarna.

Som grädde på moset så har jag en träningsvärk i varenda jävla muskel som gör att jag knappt kan torka mig på toan. I måndags hoppade jag runt här som en dåre i ett försök att träna och nu kan jag inte böja mig utan att det tar trekvart innan jag kommer upp igen.

Men det funka ju! Ska hoppa runt imorgon igen. Måste börja trimma till mig innan sommarens festligheter och resor. 💃🏽

Totes adorbs chick working on her tan.

Ska försöka jobba lite så att den lilla munken på magen blir en liten planka…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: