Bøttafest

Turbulenta dagar i Hamar. Det kära guttarna i Storhamar tog hem bøttan till Hamar igen efter 10 år. Och som grädde på mosen var segerfesten på Olearys. 400st gulblåa supporters och spelare som bokstavligen talat rev restaurangen i all glädje. Så nu andas vi hockeyseger här i några dagar tills det är tillbaka till vardagen.

Vad händer annars då? Imorn ska vi ut och spisa med min gamla chef och hennes man. Två trevliga norrbaggar som har gjort vår flytt hit så mycket enklare.

Ikväll var vi och kollade på fotboll. Det är ett lokalt lag här vars lagledare arbetar på hotellet. Det börja lukta comeback för mig, om kroppen tillåter det. Det som oroar mig är fysiken, dem spelar i div 3, eller snarare div 2 enligt svensk tabellräkning. Kvalitetsmässigt kanske mer som svenska fyran, oavsett så krävs det ju lite speed i buggarna då. Jag ska tillbaka nästa vecka iallafall, får se om skorna följer med då eller inte.

Ett plus är att träningsplanen ligger vid mjösas strandkant.

Camila kan tänka sig att bli fotbollsfru, om hon får sitta vänd åt motsatt riktning och dricka vin istället för att se fotboll.

Det är ju ganska fint här ändå..

Det tycker Boston också.. ❤️ (Det här var den enda bilden Boston godkände från dagens morgonpromenad) – Vilket jä%£a muskelpaket btw!

Natti natti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: