Från typ vinter till sommar!

Nu ligger jag ÄNTLIGEN i sängen i Uppsala ❤️ Vill gråta lite av lycka.

Packat schema idag så ska blogga klart sen upp och njuta!!!

Men först måste jag skriva om min resa hit. I onsdags frågade Erik om det var ok att han och hundarna kunde åka hem redan under torsdagen så kunde jag flyga hem. Efter ett mentalt psykbryt, dels pga avundsjuka över att han skulle få vara en dag extra i Uppsala och lite av rädsla över att jag ska göra allt själv (ta ansvar), så sa jag ja till det.

Sen i onsdags har jag haft en liten miniklump i magen och Erik med… men av helt annan anledning. Jag hade en klump över att hamna på fel flyg och komma till typ någon djungel, Erik har haft en klump i magen av rädsla över att planet ska typ krascha (han är flygrädd)

Anyhow, jag kom till Gardemoen och mötte upp min kusin Evelina som jobbar där, gick och köpte mig det största glaset vin och en mega räkmacka och kände mig allmänt nöjd över att jag lyckats på egen hand att ta mig innanför säkerhetskontrollen. Det här är tredje gången i mitt liv jag flyger själv och måste förlita mig på mina egna skills. Jag är inte rädd för att fråga saker – min största utmaning är att komma ihåg vad de svarar….

men jag kom in!

Firade med det. För typ 4000 kr (minus en nolla ändå svindyrt men så värt)

Men nu till det som gjorde min fredagskväll till den bästa på länge! Ethiopian Airlines ⭐️

Hallå asbra flygservice!!! Ska bara flyga med de nu! (Iaf sträckan Oslo-Sthlm). Jag fick vin! Kollade på film! Och kom till Stockholm! En bättre jävla AW! I början fick jag lite dåligt samvete över att jag betalat så lite och fick så jävla mycket!

Personalen jobbade i vackra dräkter och frågade hur mitt vin smakade. 100 procent på allt!

Tack Ethiopian airlines! Och har ni tänkt besöka oss rekommenderar jag er att kolla med de först! 💃🏽

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: