Im back

Shiiet..Den här helgen gick fort. Har inte hunnit bidra med mitt bloggande heller. Men nu är vi tillbaka till vanliga rutiner igen.

Vad har hänt då?

Vi båda har fått vår dos av umgänge med vänner och familj så vi (läs Camila) kanske överlever en månad till i Hamar. Det är väldigt mycket att gå igenom men håller mig till huvuddagen lördag. Först tog vi oss till min kusin Andre och deras nya hus i Alsike för en morgon kaffe. Jättefint och trevligt.

Sen blev det dop i vaksala kyrka med efterföljande fika. Väldigt trevligt detta med och Tyra skötte sig exemplariskt som huvudperson. Tyvärr var vi tvungna att dra lite tidigare för vi båda var upptagna på kvällen på varsitt håll. För min del blev det resa mot Stockholm för middag och trevligheter med vänner. Som vanligt när jag är där blir det oftast lite för mycket av det goda. Även denna gång. Men kul var det. Höjdpunkten var middagen på Brillo och Chichos musik på Mr French.

(Tack Krille för filmen och skönsången)

Nu blir det work work..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: