Uppsala Life

Nu har jag kommit över min värsta ”komma-tillbaka-efter-uppsala”-depp…. skoja. Nej, jag skojar inte. FYI så hörde jag på typ nyhetsmorgon att 10% av något som är menat som ett skämt är sanning. Tänk på det nästa gång någon säger det…. #mindfuck

Anyways, helgen var packad och VÅRIG! Erik och hundarna en dag före och jag tog ju som jag skrev flyget och flög med Ethiopian Airlines! En shout-out till de igen! Kolla med de nästa gång ni ska hit! 100% asbra.

Vi har druckit drinkar (såklart), gått på dop, ätit goda frukostar, besökt Eriks kusin i deras nya hus dit jag nu vill flytta och grillat med familjerna! Vi megamaxade våren och besöket i Uppsala.

Vi började såklart med en drink på O’Learys ❤ sen gick vi vidare till plock och hängde med halva Uppsala – jag kände ingen 😦 #asgammal

Dagen efter på lördagen åkte vi och hälsade på Eriks kusin i deras nya asfräscha hus i Alsike. Jag är jävligt osugen på att skaffa hus men deras hus var inte så där supermega stort att det skulle bli jobbigt att städa. Det var jävligt städvänligt helt enkelt och så himla fint med en skog på baksidan. Drömmen! Och världens finaste hundvovi såklart som megaflörtade med Sigge (Sigge fattade såklart inte hennes hintar…..) 

Efter det var vi bjudna på dop för Tyra! Superadorable Tyra – en prinsessa for realZ. Dopet utfördes (skriver man så?) av en speciell … mycket speciell präst! Och det var typ det som gjorde dopet till ett av de roligare dopen vi varit på – förutom prinsessebarnet,guldföräldrarna till prinsessebarnet, vännerna vi inte brukar träffa och skönsången som gjorde att jag ville gråta av prinsessebarnets morbror – JAHA! Vi var på ett dunderdop!!! 

31277655_10160189168425109_7039897847109517312_nHanna och Samuel! Känn vår kärlek till er härifrån!

Efter dopet åkte Sigge och jag hem till Helena för att käka räkor, dricka vin och prata livet med vår goda vän Ida också … Tanken var att vi skulle firat Anna men universum ville inte att vi skulle ses den här helgen och sänkte henne med feber. Vi hade då en riktig kärringkväll med vin och livsprat istället. Erik åkte till Stockholm och typ föjjazzade ur. Jag var lite avundsjuk på det dagen efter. Fast jag mådde ändå bra över att vi som varit (ofrivilligt) ”vuxna” dagen före kunde ses på frukost på Melrose på söndagen.

Asså att det bästa frukoststället i Uppsala öppnar precis när vi flyttar hit till Norge är antingen ett universums sätt att håna mig eller rädda mig från att hamna i lyxfällan. Jag vet inte. Men det är mysigt, prisvärt (säger jag om allt jag gillar) och GOTT!!! Har ni inte varit där – GÅ DIT! 

Moa, Leo, Helena, Ida och jag satt där ett bra tag och njöt av en dunderfrulle i Uppsala tillsammans på jag vet inte hur länge. Mitt hjärta där och då smälte av kärleksvärme. Mina bästa vänner som jag älskar så mycket. 

31250537_10160189407495109_743850793358065664_n

Erka – Han försöker spela cool och dölja hans gulliga men bakfulla ögon bakom solbrillerna… 

31277575_10160189407605109_6303852542631608320_n31301613_10160189407355109_2780060682056368128_n

Mamma, Walter, Min gudmor, Erika mamma och min pappa ❤ 

På söndagskvällen åkte vi hem till min pappa och grillade med alla i familjen som var friska och i närområdet. Årets första grill i Nyby Gård det är en typ svensk-chilensk klassiker. Jag råkade nämna för pappa att vi inte skulle orka åka till systemet och handla vin under lördagen till söndagens grill – min pappa blev typ stött och sa ”en grillning utan vin är ingen grillning, Camila” … som tur var hade han vin hemma… det är hans vatten och jag är min pappas dotter … och min mammas. #ettglasvinomdagen

Så nöjd med det lite korta besöket i Uppsala. Även fast vi inte hann träffa ens hälften av alla våra fantastiska människor som vi känner i Uppsala så var detta en perfekt vårhelg i Uppis. Jag vill kunna säga att jag kommer leva länge på den här helgen men jag är ju lite konstig så jag längtar liksom bara ännu mer tills nästa gång vi är i hemma.

31301542_10160189164980109_3189000727515103232_n

Vi har världens bästa människor runt om oss. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: