Jag lider av fet FOMO

Herregud, det kliar i typ varenda liten cell som bara vill skriva ett sms till chefen och ba ”jag kommer inte till jobbet imorgon eller på måndag, jag ska hem och fira en helig högtid – valborg! SO SUE ME!!!”

Men jag vet också att jag vid den här tiden i livet måste ha lite bättre konsekvenstänk och sen har vi bokat resor för 2 miljarder i sommar, och har två hundar som kostar morsan och vi bor i ett land som är bland topp 10 dyraste länder att bo i (for realZ – googlade nyss) SÅ NEJ jag ska jobba…… jag ska härda ut och typ …. liksom …. inte titta instagram, Facebook eller snap….

Förra året jobbade jag på Ronald McDonald Hus på valborgskvällen och svor på hundarna typ att jag skulle gå all in nästa år, alltså i år.

Erik har planerat det här väl….. han verkar typ inte gilla valborg. Ibland är det som att jag inte känner honom helt. Han planerade säkert redan då att valborg ska inte firas. Punkt.

Nästa år ska jag gå all in med champagnefrukost och dagsfest!

Valborg genom tiderna:

Ida och Anna ❤️ Det ska vara solbriller, lite kallt men sol och mycket livsdryck med sina bästa homeboys

Helena, Tove, Ida och jag ❤️

Det här var från ett år då det blåste svinkallt men MAN SKA JU SUPA UTOMHUS PÅ VALBORG!!!!

Favoritvalborg hemma hos Anna och Jens! 😭 ❤️

/ Camila, 31 och ett halvt år (fast 25 år i evigheternas evighet)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: