Äntligen!

Im with glasses!! Ja det är sant, idag gjorde jag nämligen mitt första synstest. Scorade ganska bra men finns en viss rubbning som gör att jag ser sämre när jag blir trött osv. Så det nappade jag på direkt, äntligen ska jag få bära briller. Nu återstår bara det roliga, välja modell.

Alt 1

Alt 2

Alt 3

Inser att dem i stort sätt ser likadana ut nu på bild. Men finns vissa färgskillnader.

Mycket som skett den här veckan. Jag har hunnit med två träningspass med Ottestad fotboll. Gjorde nog inga stora avtryck med tanke på att jag ville lämna träningen efter första övningen pga andnöd och kolasås i buggarna. Men vi får se vad som händer. Kändes lite bättre under träning två.

…idag har jag varit ifrån jobbet hela dagen. Vilket betyder, kvalitetstid med mina dawgs. Camila fick vara med på eftermiddagen när hon slutade. Och nu kollar vi film allihopa – The Mummy. Den nya då med Tom Cruise. Spik 2 av 5 snusdosor. Det var en häftig flygplansscen som jag uppskattade. Inte så mycket mer.

Nu blir det musikrek innan jag kryper till sängs. Jag hoppas Herbert Munkhammar kommer med ngt sjukt snart. Det skulle göra min sommar ännu roligare. Plus att Mr West gör en kovändning och släpper ngt värt att lyssna på.

Det e det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: