Nu börjar livet vakna till liv

Älskar att sitta på en sten i solen, vid vattnet medan hundarna springer runt och leker. Då känner jag mig som en lyckosam och harmonisk mamma. Den största utmaningen såna här vackra och soliga dagar är att hitta de lugnaste platserna så långt bort från civilisationen som möjligt. Annars får Boston frispel, Gud förbjude att en människa eller hund andas inom en mils radie. Då förvandlas han till en sån varulv som i Twilight och typ dödar hela stämningen.

Det är som att gå en bana på SuperMario med Boston. Människorna och hundarna är de dödliga svamparna vi måste hoppa över, alltså typ gå omvägar eller hoppa in i buskarna eller bakom en bil som tre jävla idioter…

Men precis som att en mamma som har ett barn med en diagnos inte ska behöva be om ursäkt när hen får utbrott så tänker faktiskt inte jag heller be om ursäkt för att Boston finns…. han är vårt lilla barn med lite psykiska problem. Så ser världen ut idag bara. Vi får vardagen att funka och det är värt allt när vi är i hans comfort zone. Universum ville att vi skulle ha honom för att skapa förståelse och tålamod hos oss innan vi blir föräldrar till ett människobarn.

Vad är alternativet liksom?

Nu på morgon har Erik och jag varit och ätit frukost på ett nyöppnat café på strandgatan. Superfint café med jättefin inredning men så besviken på att de inte hade en endaste liten macka. Endast bröd, croissant och sallader. Jag som hade hoppats så på att ett trevligt söndagsöppet ställe med goda frukostar.

Tänker att jag ska skriva ett brev i förslagslådan med recept på enkla men goda frukostmackor med avokado. Hell, jag kan till och med komma dit och göra de mackorna om de inte orkar själva.

Jag vill så gärna ha ett ställe i Hamar som har lika goda och perfekta frukostar som de har på Melrose. Där jag kan sitta varje söndagsmorgon med en god avokadomacka, cappuccino och med min dator och skriva på min bok. Eller kolla på klänningar på nelly….

Exakt sån frulle 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: