Bästa Bröllopsdagsfirandet hittills!

Dödstrött med lite ångest men ändå jävligt nöjd ligger jag i sängen. Jag hade siktat in mig på en liten trevlig dagsfylla igår …. så blev det inte.

Först gick jag upp och ordnade med en trevlig liten frukosttallrik in bed framför Nyhetsmorgon. Det är så jävla svenskt och mysigt.

Det var superfint väder igår och vi hade inget speciellt planerat, förutom att ha en liten staycation på hotellet.

Vi tog en trevlig vinlunch i solen och spaade lite på rummet innan vi bestämde oss för att möta upp några från Eriks jobb.

Alltså sushin på Nagomi är dödens god! Jag älskar också att Erik äter sushi nu också, han som bara äter typ barn/tonårsmat utan lök annars, älskar nu sushin på Nagomi.

Vi fick ett superfint rum och tog vara på rummets faciliteter. Det var nice.

Efter en flaska bubbel och vin till lunchen var vi så mätta på romantik och så redo för att spåra tillsammans med en massa russefolk. Vi skulle alltså på Xrussefest. Och jag fick låna russebyxor. Jag var så snygg i det.

Jag spårade såklart mest. Sån euforisk känsla att festa i snickarbyxer och sneakers! Jag vill göra det igen!

YOLO hit a new level igår. Jag sket i om jag såg ut som en idiot på dansgolvet med mitt pannband och en klassisk luvtröja… ångesten kl 06 imorse var max. På Eriks snap fanns massa filmer med en ung liten flicka-ish som hoppade runt på lätta fötter och körde sån jävla dansshow – det var alltså jag. Tack Gud för att jag inte sände Facebook-live.

Russ alltså, vilket jävla värt fenomen. Festa i chillkläder och vara typ full en månad innan studenten. Precis som man ska avsluta efter 100 års skolslaveri (😬 lärande såklart)

Men nu har vi russat (eller så nära det går) och det var skitkul! Bästa bröllopsdagsfirandet hittills. Det innehöll nästan allt som den dagen för fyra år sedan innehöll – bubbel, kärlek och en jävla fest! Nästan prick lika kul som vårt bröllop!

Bästa dagen! Vill så gärna göra om det igen med våra vänner och familj!!!❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: