Sommarväder!

Vädret alltså, från århundradets längsta vinter till högsommar … jag ska inte klaga men det skapar lite kaos, har inte hunnit köpa nya sommarkläder så får klippa till det jag har hemma (växt ur förra årets shorts, tror det är mina squats som gjort sitt….. neeeeej så är det inte), mina likblek-grå-gula-gorillahårsben är egentligen inte redo för att visa sig i dagsljus så jag går ändå täckt med lager av tyg på mig för att inte dödschocka någon.

Men det är underbart, mitt humör blir ju faktiskt lättare när solen är framme – kan till och med gå så långt och skriva att det till och med märks på kunderna. (Jinx – kommer åka på en riktig drömkund idag)

Och som grädden på moset så kom Alex samtidigt som sommarvärmen!

Så igår hade vi en riktig dunderdag! Lunch och fika i solen innan jag jobbade kvällspass.

Chèvresallad !!! I solen !!! Det enda som saknades var vinet men då jag skulle jobba fick snällt dricka vatten…

Hamar är en sommarstad! Det är underbart.

Hundarna dör dock lite i värmen men då är det ju tur att vi åker och badar nästan varje dag.

Ut i solen nu! Carpa skiten ur livet!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: