En drömhelg är slut

Soffläge med Siggster nu och Playmakers på TV:n. Båda är helt slut efter en fullpackad helg med brudbesök och storstadshäng!

Nu är det tomt, Erka är och stökar på svensexa i Sopot doing God knows what och Boston är i Uppsala och härjar hos sin morfar.

Det är tyst utan Bostons krigsskällande och Erkas höga musikspelande på gränsen till tinnitusdödande när man bara vill typ prata och lära känna honom. Men imorgon kommer de hem igen och Zoo/Cirkus Reveco lives on så gäller att maxa ensamtiden här nu.

En riktig drömhelg har jag fått med mina bästa vänner och Sigge. Det finns inga som de och jag längtar ihjäl mig tills nästa gång vi är samlade igen. I ett fett hus i Italien om två månader.

Oslo visade sig som vanligt från sin absolut bästa sida och vi har spenderat närmare miljonen på vin, drinkar och god mat. För de ynka noksen jag har kvar tänkte jag springa iväg och köpa chips, dipp och cola. Tänka tillbaks på varje trevlig minut jag haft i helgen och bara njuta av att jag har så jävla bra människor i min närhet som ger så himla mycket energi och lycka. Üstigt men sant.

Min gulliga och duktiga Björn på tåget mot Oslo i Fredags. Han har varit så himla duktig och cool. Det svämmar över i mitt mammahjärta av stolthet.

I sängen och jäser efter hotellfrulle framför bröllopet. Jag fick sån gåshud när hela Suits-gänget kom i samlad trupp till bröllopet. Fett coolt.

Vi tog en äkta vinlunch vid Aker Brygga på Louise Restaurant & Bar. Jag tog moules frites och Sigge fick en superfin skål med vatten och däckade i skuggan under bordet.

Vid sextiden kom vi till Hamar och då chillade vi lite här hemma med bubbel framför reprisen av bröllopet innan middag på kvällen!

Så värd helg. Det har nog aldrig gått så fort någonsin och jag trodde att jag skulle vara deppig när de tog tåget men är bara glad nu och nu längtar jag efter att Erka och Boston ska komma hem imorgon och till nästa helgs drömbesök ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: