Oslo weekend 💃🏽

Mot Oslo! Vi ska möta upp Moa och Ludvig och spendera helgen med att vara hund/barnfria, dricka drinkar (såklart) och gå på spa!

Jag är så otroligt jävla obeskrivligt värd det här! Imorse kunde jag nästan inte stå upprätt pga mensvärkens mamma! I de djupaste smärtgroparna, när jag liksom sitter och andas igenom smärtan och försöker överleva sekund för sekund, vet ni vilka jag hatar på mest då?

Alla världens män.

Kudos till alla kvinnor during menstruation som lever på som vanligt. Mitt svar på lycka är oftast vin och idag funderade jag nästan på att svepa två glas innan jobbet imorse. För att orka med smärtan. Den skulle inte råda bot på smärtan helt men den skulle liksom ta udden av det. Men jag vågade inte.

MEN det ska jag göra strax!

Imorgon ska vi då på The Well i Oslo som ska vara ett fint spa. Vi har bjudit med Moa och Ludvig då vi missade deras 30årsfirande. När jag fyllde 30 år fick blev vi bjudna på världens bästa helg på Havsvidden på Åland. I typ världens finaste hus vid vattnet spenderade vi världens mysigaste helg! Det här är inget jämfört med det, men tänker också att eftersom att de har fått barn efter det så borde väl liksom deras preferenser ändrats lite (fördomsfull så in i helvete åt fel håll ja…)

Havsvidden ❤️ så jäkla fint!

Oslo blir bra, Norge bjuder på sol!!!

Ha en fin helg! 😘

Adios!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s