Oslo state of mind

Den här värmen tar livet av mig. Ni tror ni har problem och saker att gnälla över.. men, lek med tanken, du har en peruk med röda toner, du är insmord med 180 graders frityrolja. Nu tänker nog många att den värsta delen är det röda håret, men om sanningen ska fram är det lika hemskt att ha en hud som är allergisk mot solstrålar mellan april och oktober. – Well played GOD, well played.

Men snart är det höst igen. Får överleva tills dess.

I helgen har vi varit i Oslo med uppsalavännerna Moa & Ludvig. Vi fick 36h med goda drinkar, måltider, välmående plus otroligt trevligt sällskap.

I fredags utforskade vi området Grünerløkka, som verkligen gav mersmak. Trevliga småställen plus en stökig nattklubb fick celebert besök av några halvfulla svenskar. Men innan vi gjorde løkkan var vi o käkade på Kverneriet. Typ bästa burgaren jag har käkat.

Efter ett trögt uppvaknande i lördags tog vi oss ut till The Well. Tyvärr var det kameraförbud så gick inte att dokumentera. Men om vi säger såhär, badkläder var optional. Bortsett från några nakenchockar var det ett fem plus ställe.

På kvällen tog vi oss till aker brygge. Planen var att se CL finalen men tydligen drar det intresse tills sig även i norge så vi hade lite svårt att hitta platser, men det löste sig tillslut. Efter matchen tog vi en promenad och letade framtida boenden på Tjuvholmen innan sängfösaren tillslut intogs på Ling Ling.

Innan det var sängdags hann vi dock med lite dessert.

Men nu är vi hemma igen. No place like home, except anywhere else. Och imorgon drar arbetsveckan igång igen. Månadsavslut är alltid lika givande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: