Dunderveckan är här och nu

Vi har haft besök av min pappa och lillasyster sen i måndags och hittills har allt gått så sjukt fort – som jag alltid skriver när jag har kul och förmodligen därför någon myntat uttrycket ”Det går fort när man har kul” (vis kvinna som kom på det uttrycket – tänker att hon kom på det när hon älskade med en man och det gick lite fort för honom så sa hon det för att typ dissa honom och för att höja sig själv).

Vi har inte hunnit med överdrivet mycket när Maca och pappa varit här. Pappa är dock jävligt nöjd för han fick städa hela vår lägenhet och då är han lycklig. Det finns städare och så finns det min pappa. Han har en masterutbildning i moppologi – läran om moppar och städning. Nu är han pensionär och lever singelliv.

Vi har såklart hunnit förbi det sedvanliga besöket på besök-besökshaket Nagomi. Min syster som tar första priset i kategorin ”besökt Hamar flest gånger på ett halvår” har varit här fyra gånger och inte heller ätit på Nagomi.

Det kanske ser skitfjuttigt ut med sushin på tallriken men när man vet hur jävla gott det är så vet man att det är en world nominee miljontallrik med sushi.

Efter nagomi-besöket gick vi vidare och drack öl och hängde! Vi gjorde typ samma sak igår fast på O’Learys.

Nu sitter vi iaf i bilen på väg hem till älskade Uppsala – helt jävla överpackad bil. På lördag är det bröllop och varenda timme fram till måndagmorgon är bokad!

Jag ska supa in varje minut from nu❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: