Før att summera lite..

Den hær morgonen blev inte lika bra som jag hade målat upp i min hjærna. Blev ingen chillpromme med hundarna vid vattnet – før dær var andra irriterande moment som får Boston att balla ur (andra hundar och mænniskor), sen nær jag skulle pochera mina ægg till mina avokadomackor gick det ÅT HELVETE! plus att mjølkskummarn på vår nespresso verkade helt ointresserad av att ge mig det perfekta skummet. Jag fick æta svinkalla avokadomackor med typ inte ens pissljummet kaffe. Så inte trevligt att børja morgonen med att reta upp mig så att min puls slår lika snabbt som efter ett intensivpass (før sengångare).

14

 Som grædde på moset ær jag inne på mina hatavsnitt av vænner. Vem fick før sig att Rachel och Joey skulle ge det ett førsøk? Snælla någon….. 

Min sedvanliga depp efter hemvændarresan børjar lægga sig, jag tycker inte heller att den har varit lika extrem som de andra gångerna (frågar man Erik håller han førmodligen inte med), det kan vara før att om en månad vet jag att vi ær hemma igen.

Brøllopshelgen i Uppsala var hur som helst out of this world. Vet inte var jag ska børja så hoppar recpandet och låter Erik ta hand om den biten.

MEN – Eritreanska brøllop alltså. WoW *klappar hænderna*

Jag grinade som om att någon hade døtt nær Brudparet dansade sin førsta dans. Om någon sett mig som inte kænner mig måste den bergis trott att jag var head over heels – in love i någon av brudparet. Før nær en tår kom så grinade jag som om mitt liv høll på att ta slut. Men det var verkligen så fint, den absolut finaste dansen av ett nygift par någonsin.

På grund av før jævla dålig planering så hann jag inte ladda min telefon under dagen så blev inte så många bilder. Jag veeeet – jag ær en ren skam før bloggare… kænner mig lite smutsig.

7

Enda bilden på oss, fick inte ens en bild på mig och Erik. 

Førutom tvådagarsbrøllop så hann vi ha en liten grill get2gether hos min pappa, en vin och paellakvæll hos Mamma och Walter och familjehæng.

Jag længtar så mycket tills vi ær hemma igen ❤ 

 

Nu ska jag ta tag i lite jobbiga saker som att gøra några armhævningar och situps och tvætta håret…………………………………………..hatar att tvætta håret næstan lika mycket som jag hatar att træna.

Førra veckan var jag riktigt smart – då jag hatar att tvætta håret och jag inte pallade ha med mig alla tretusen prudukter jag anvænder så bokade jag in mig hos Ida før hårtvætt. Asså hørrni – Skippa træningskortet en månad och boka in er på hårtvætt en gång. Det ær asnice.

3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: