Lugnet efter stormen

Nu har det gått fem dagar sedan bröllopfirande dag No 2 avslutades, och känslan börjar återkomma i ben och fötter igen. Eritreansk dans är kanske inte den mest avancerande dans man provat sig på, men galet ihärdig. Vet inte hur många gånger jag hörde, ”en låt till”, jo fast den låten höll på i 20 minuter också.

Vi har som förstått varit i Uppsala över helgen. Sedan ankomst försökte vi vara så hjälpsamma vi kan med bröllopsplaneringen. Jag har full förståelse för att ett bröllop är krävande att planera och utföra, framförallt dem sista dagarna när liksom stressnivån växlas upp några hundra ggr. Men all eloge till Danne och Semhar som, vad dem visade iaf, höll interna friktioner till det normala.

450 personer stämplade in på firandet, till skillnad från Camila och mitt bröllop där vi ”bara” hade hundra glada gäster. För min del handlar det om att ha kontrollen. Då hittar jag lugnet. Vilket var fallet med vårt bröllop där det var kraftig övervikt på mig under planeringsstadiet.

Vigsel & firande gick smärtfritt. Alla var glada och hade kul. Vilket egentligen är det viktigaste.

Nu är det kära paret på hemlig ort i Grekland och njuter av sin bröllopsresa.

Nu blir det fotbolls VM för hela slanten. Hörs igen 16 juli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: