Den tiden på året..

..när allt går så fort. Den återkommande nedräkningen till sommarens höjdpunkter. Semester och allt som ingår gör att tiden innan, dvs nu, går så fort att man inte hinner njuta helt och hållet av stunden. Men vi gör så gott vi kan.

Det senaste tillskottet till semesternöjet är att vi bokade lite musikunderhållning till Antibes-besöket i form av Jay z & Beyonce. Vilket kommer bli magiskt. Den var en stökig process med bokningen bara, men bokningsansvarig Niklas har lovat att biljetterna kommer med UPS innan avresa.

Som sagt är VM igång. Det är nog det behagligaste att ha på i bakgrunden medans man donar med allt annat. Har full koll på allt. Har två VM tips igång och Aftonbladets manager spel. Går åt helvete med allt dock.

Nu har det vanliga sommarvädret kommit till Hamar, dvs regn och mulet. Då blir det hemmadag och inneaktiviteter.

Plus sovmorgon..

Camila har slutat raka sig i armhålan. Världsklass.

Och såhär glad är man när man får middag på Basarne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: