Sigge – Björnbebisen

Idag fyller han 7 år. Den äldsta av våra två hundar.

Samtidigt som jag typ tycker att det är coolt att vi firar så många år tillsammans och att fira liksom ett till år i livet, så värker hjärtat för jag börjar tänka på den dagen han ska flyga till himlen.

Vår Björn.

Jag orkar inte vad gullig han var när han var liten. Han har exakt samma blick nu. Världens snällaste ögon.

Nej, Sigge har inte alltid varit en ängel (verkligen inte!!!) och det finns dagar då jag vill packa honom en liten väska och spänna fast runt hans svans och lämna honom på parkeringen. (Bara av att skriva den meningen får jag klump i halsen) Men de dagar han är gosiga Björn-Sigge som älskar att bada får jag hålla mig från att inte filma och fota allt.

Han älskar oss och vi älskar honom.

Det jobbigaste med hundar är ju att man outlive them.

Jag hoppas att vårat första barn iaf får komma under Sigges tid. Jag litar inte riktigt på att Boston kommer ge ett sånt bra första intryck.

Disclaimer: Jag älskar Boston prick lika mycket som Sigge men idag är Sigges födelsedag. Jag har dock inte köpt någon gåva till Sigge idag för då skulle jag behöva köpa en till Boston också osv. Sigge fick fick dock en extra stor ostbit imorse (det fick Boston med) men Sigge fick en extra stor kant av min frukostmacka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: