Blåsigt Hamar

Värmen i maj övergick till stormvindar och regn i juni. Sommarfeelingen lämnade oss snabbt. Men det finns annat att glädjas åt. Fotbolls VM tex. I den annars så kalla fotbollsstaden Hamar har VM ökat intresset för fotboll bland invånarna. Vilket vi gläds åt på O’Learys.

I veckan har vi även varit på vår första middagsbjudning som inte var på restaurang. Det var kollegorna Bendik o Pernille som bjöd hem oss till deras nya lya. Bra värdskap och fin lägenhet. Vinet gjorde sitt också så hade en lite tröttare dag än vanligt igår.

Ett förbrukat Tom Hope armband. Så ska det inte se ut @niklasbrattemo..

Medans Camila räknar ner till semestern räknar jag ner tills jag får händerna på min nya Apple Watch. Den har varit på tur en månad nu mellan svenska posten och norska. Då norge tyckte jag skulle betala tull på typ hela värdet av klockan valde jag att skicka tillbaka den till Sverige. Det är mycket av den här processen som jag kan ta på mig själv pga viljan att få hit den så snabbt som möjligt. Men nu är den iaf snart i någons händer då Daniel ska plocka ut den från posten imorn. Så får vi se om jag får se den inom en snar framtid..

När Sverige gör mål i VM..

Kallt intresse för Sverige i VM..

Självporträtt av och på Erik 6 år gammal. Hud och hårfärg identisk.

Godnatt bloggen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: